Ihattaren heeft nieuwe zaakwaarnemer: "Zijn in gesprek met clubs"

Mohamed Ihattaren
Mohamed Ihattaren Foto: © BSR Agency

Mohamed Ihattaren heeft zich aangesloten bij ZAKA77, het zaakwaarnemerskantoor van Mohamed Achahbar, de vader van KRC Genk-verdediger Zakaria El Ouahdi. Dat bevestigt Achahbar tegenover VoetbalPrimeur.

Achahbar geeft ook nog een korte update over de situatie van Ihattaren, die momenteel nog onder contract staat bij Slavia Praag. Daar lijkt hij te gaan vertrekken. "De huidige status is dat Mo momenteel in Nederland zit", zegt de zaakwaarnemer. "We zijn aan het onderhandelen met Slavia, we voeren gesprekken. Hij is goed bezig, mentaal zit het goed bij die jongen. We hebben goede plannen voor in de toekomst."

"Het is niet zo dat hij op het verkeerde pad zit, of zo. Ik weet dat de Nederlandse media smullen van alles wat hij post. Dat wordt uitvergroot en verkeerd geïnterpreteerd. Dat is jammer, maar met die jongen gaat het goed. Niks om je zorgen over te maken", aldus Achahbar.

Ihattaren en Achahbar gaan voor een nieuwe kans. "Mo wil het echt serieus oppakken. De kansen die hij gaat krijgen, moeten we nu met beide handen grijpen. Mohamed is gewoon een hele goede jongen. We zijn nu al een tijdje achter de schermen bezig. Hij wil zich terugvechten en we gaan hem helpen, met de wil van Allah."

Er is wel wat interesse, maar Achahbar wil niet op de zaken vooruit lopen: "Het plan is om hem zo snel mogelijk terug op de velden te krijgen, zodat hij kan laten zien wat hij echt kan: voetballen. Ik denk dat we voor hem in de toekomst een optie dichter bij huis zoeken. Ik ga je niks vertellen over de clubs, maar we zijn in gesprek met bepaalde clubs. Maar ik ga er niet veel over vertellen, want we moeten eerst alles goed afronden."

Lees meer:
0 reacties