Ihattaren krijgt forse kritiek: "Vind het een ongelooflijke flapdrol"

Mohamed Ihattaren lacht
Mohamed Ihattaren lacht Foto: © Pro Shots

Rafael van der Vaart heeft gereageerd op de definitieve breuk tussen Mohamed Ihattaren en Ajax. De voormalig international heeft geprobeerd de twintigjarige linkspoot te bereiken, maar zonder succes.

"Het maakt mij een beetje verdrietig", zegt Van der Vaart bij Ziggo Sport. "Sneijder heeft gezegd dat Ihattaren hem altijd mag bellen. Nou, ik heb hem ook een paar appjes gestuurd. Dan stuurde hij me een duimpje terug. Erg weinig. Het zit er blijkbaar niet in, maar mijn handen jeuken."

Van der Vaart vervolgt: "PSV heeft er alles aan gedaan, Ajax heeft er alles aan gedaan. Het is gewoon heel verdrietig. Wat ik tegen hem zou zeggen? Ik vind het echt een ongelooflijke flapdrol. Ik heb een zoon van zestien en die vindt Ihattaren als voetballer helemaal fantastisch. Die vraagt nu ook: wat is er aan de hand?"

"Ihattaren beseft het gewoon niet. Hij heeft zoveel talent en hij gooit nu zoveel weg. Dat stoort mij enorm. Ik denk dat hij gewoon moeilijk te bereiken is. Iedereen wil hem helpen, hij wil alleen niet geholpen worden. Focus je op het voetbal, man. Dit is het mooiste wat er is", aldus Van der Vaart.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand