Ihattaren op dood spoor? "Ajax sorteert voor op een scheiding"

Mohamed Ihattaren
Mohamed Ihattaren Foto: © Pro Shots

Valentijn Driessen denkt dat de kans groot is dat Mohamed Ihattaren en Ajax uit elkaar gaan. De voetballer begon dit seizoen gretig aan de voorbereiding, maar ontbrak daarna een tijdje door bedreigingen uit het criminele milieu.

"Ajax sorteert in alles voor op een scheiding op 31 december als de huurperiode afloopt. Ondanks een optie tot koop voor twee miljoen euro en ondanks dat Ihattaren zich de afgelopen zeven maanden volledig heeft opgericht. Sterker, in de voorbereiding maakte hij een geweldige indruk", schrijft Driessen in De Telegraaf.

"De leiding van de club met de technisch verantwoordelijken Gerry Hamstra, Klaas-Jan Huntelaar en Alfred Schreuder keren zich echter steeds verder af van hun werknemer", vervolgt de journalist, die onder andere doelt op het feit dat de voetballer geen rugnummer heeft gekregen. Daarnaast moet hij een individueel trainingsprogramma afwerken 'onder de rook van Hilversum'.

"Zou het de bedoeling zijn dat hij weer zou instromen bij de selectie van Schreuder, dan had Ihattaren de trainingen op De Toekomst afgewerkt. Dan zou hij zo kunnen aansluiten bij de groep", aldus Driessen, die dus denkt dat Ajax koopoptie niet gaat lichten. "Het zou een treurig besluit zijn voor de speler, die zijn goede bedoelingen ruim heeft geëtaleerd afgelopen maanden en Ajax als voetballer veel heeft te bieden."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
RKC Waalwijk
21:00
Ajax
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
16 FC Utrecht 6 -10 3
17 FC Volendam 5 -8 1
Bekijk de hele stand