"Ik heb Schreuder nog niet gebeld, hoef niks van hem te weten"

Alfred Schreuder haalde onlangs uit naar verschillende journalisten. Dat gebeurde na een vraag van Valentijn Driessen, die te horen kreeg dat hij Schreuder maar moest bellen als hij wat wilde weten.

"Ik heb Schreuder nog niet gebeld. Ik heb zijn nummer wel. Ik hoef helemaal niks van Alfred Schreuder te weten. Als ik hem zou bellen, dan zou ik hem opbellen om iets te zeggen. Maar niet om iets te vragen. Ik hoef niks van hem te weten, maar ik zou hem wel dingen zeggen", reageert Driessen nu in Koffie met Valentijn, een rubriek van Vandaag Inside.

De journalist gaat verder: "Bij een persconferentie ben ik daar om vragen te stellen, maar nu is niks me echt onduidelijk bij Ajax. Ik voelde me totaal niet aangesproken, want het is onzin wat hij verkondigt. Over dat ik mijn trainersdiploma moet halen of dat ik er helemaal niks van begrijp. Ik heb een rol als verslaggever en hij een rol als trainer, daar beoordelen wij hem op", aldus Driessen, die zag dat Ajax niet goed was tegen RKC.

"Maar dit zijn geen graadmeters. De graadmeter is woensdag. Ik ben razend benieuwd. Ze hebben natuurlijk zoveel individuele kwaliteiten dat je in Nederland alle wedstrijden moet winnen. Ze verliezen tegen AZ, ze kunnen ook gelijkspelen want ze kregen legio kansen. Tegen Go Ahead was een wanprestatie. Toen dacht Alfred Schreuder het met een aantal invallers ook te kunnen, maar je moet doorgaan. Laat die gasten maar voetballen, voetballen en voetballen. Dat is veel beter dan voetballen en dan rust", is Driessen van mening.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
9/12
Ajax
18:45
Sparta Rotterdam
zo
17/12
Ajax
16:45
PEC Zwolle
zo
14/01
Go Ahead Eagles
14:30
Ajax
zo
21/01
Ajax
16:45
RKC Waalwijk
za
27/01
Heracles Almelo
21:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 Go Ahead Eagles 14 5 22
6 Sparta Rotterdam 14 1 21
7 SC Heerenveen 14 -3 19
8 Ajax 13 3 18
9 PEC Zwolle 14 -3 17
10 Excelsior 14 -3 16
11 Fortuna Sittard 14 -9 16
Bekijk de hele stand