"Ik kan me niet voorstellen dat Blind naar PSV was gegaan"

Daley Blind als reserve bij Ajax
Daley Blind als reserve bij Ajax Foto: © Pro Shots

Maandag kwam het nieuws naar buiten dat PSV geïnformeerd had naar de komst van Daley Blind. Inmiddels heeft de voormalig Ajax-verdediger getekend bij Bayern München. Bart Kruijt van Voetbal International gelooft niet dat Blind ooit naar Eindhoven was gegaan.

"Het verbaast me op een bepaalde manier toch, maar ook weer niet", zegt Kruijt in VI ZSM. "Dat PSV even informeert of het überhaupt haalbaar zou zijn lijkt me best wel logisch. Je kan altijd even een lijntje uitgooien. Dat Blind het niet ging doen stond volgens mij wel vast. Daar is hij veel te veel Ajacied voor."

Ajax en Blind gingen deze winter uit elkaar, nadat de verdediger niet tevreden was met zijn nieuwe rol op de bank. Zijn contract, die eigenlijk doorliep tot komende zomer, werd per direct ontboden. "Zijn contract is ontbonden, dan lijkt het me dat er wel afspraken zijn gemaakt dat je niet naar PSV mag. Ik kan me voorstellen dat dat wordt vastgelegd. Maar goed, ik kan me überhaupt niet voorstellen dat Daley Blind dat had gedaan. Hij was nog eerder naar Antwerp gegaan dan naar PSV."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand