Johan Inan onthult: "Hij prijkt bovenaan het lijstje bij Ajax"

Mikos Gouka, Sjoerd Mossou, Sander van Meersbergen, Maarten Wijffels en Johan Inan van het Algemeen Dagblad
Mikos Gouka, Sjoerd Mossou, Sander van Meersbergen, Maarten Wijffels en Johan Inan van het Algemeen Dagblad Foto: © Pro Shots

Graham Potter is nog altijd in beeld als nieuwe trainer voor Ajax. Dat onthult Johan Inan in de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

Potter zou naar verluidt zelf een einde aan de onderhandelingen gemaakt hebben, maar dat klopt volgens Inan niet. "Wat ik ervan heb begrepen is dat hij officieel nog niet heeft bedankt voor de vacature. Ajax ziet hem nog steeds als optie. Sterker nog, hij prijkt nog bovenaan het lijstje", verzekert de clubwatcher van Ajax. "Het is wel zo dat de schorsing van Alex Kroes het er niet gemakkelijker op heeft gemaakt."

Inan weet dat Kroes bij meerdere topclubs in Engeland langs geweest is om banden met bepaalde managements aan te leggen en managers de leren kennen. "Eén daarvan was Graham Potter. Dat klikte", aldus de journalist. "In de voorbije interlandperiode zaten ze weer met elkaar om tafel, daar zaten ook Kelvin de Lang en Marijn Beuker bij."

"Potter had een klik met Kroes, het begon te jeuken om met Kroes aan een nieuw Ajax te bouwen. Vervolgens ziet hij Kroes geschorst worden", vervolgt Inan. "Maar het is niet zo dat hij de optie Ajax nu heeft afgeschoten."

Lees meer:
0 reacties