"Interessant wordt nu natuurlijk hoe hij tegen Weghorst aankijkt"

Wout Weghorst
Wout Weghorst Foto: © BSR Agency

Volgens Mike Verweij klopt de berichtgeving van Fabrizio Romano over Wout Weghorst niet. De transfer-watcher stelt namelijk dat Ajax en de spits in een vergevorderd stadium zijn in de onderhandelingen, volgens de journalist is dit niet waar. 

“De situatie met Weghorst is niet anders dan we twee geleken hebben gemeld”, vertelt Verweij in de podcast Kick-off Oranje. “Ajax is met hem in gesprek en hij weet wat hij daar kan verdienen. Ajax gaat en kan pas handelen als er een aanvaller weg is. Ze hebben voorlopig nog Forbs en Akpom, dus dat gaat nu niet gebeuren.”

Wel kan er zich nu een ander probleem gaan voordoen. Donderdag werd bekend dat Burnley waarschijnlijk de nieuwe werkgever van Ruud van Nistelrooij gaat worden. “Interessant wordt natuurlijk hoe Ruud van Nistelrooij tegen Wout Weghorst aankijkt”, aldus Valentijn Driessen. “Als Ruud van Nistelrooij inderdaad trainer wordt van Burnley dan wordt hij de baas van Weghorst.”

“Vincent Kompany, de voorganger dan van Van Nistelrooij, zag het niet zitten in Weghorst als spits. Ik ben wel benieuwd of Van Nistelrooij Weghorst dan aan zijn contract houdt als hij trainer wordt. Hij kan het als geen ander weten wat het is om in Engeland spits te zijn en of Weghorst daar wel of niet past. Hij heeft in Engeland geen onuitwisbare indruk achtergelaten. Niet bij Burnley en ook niet bij Manchester United”, besluit Driessen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand