"Isco wilde naar Ajax, alleen Sven Mislintat wilde het niet"

Maurice Steijn wilde deze zomer de 31-jarige Isco naar Ajax halen. Dat meldt Andy van der Meijde. Volgens de oud-Ajacied heeft technisch directeur Sven Mislintat er voor gezorgd dat de Spaanse middenvelder niet naar Amsterdam kwam.

De oud-speler van Real Madrid was deze zomer transfervrij op te pikken. Eind juli tekende hij alsnog voor één seizoen bij Real Betis. Van der Meijde kwam maandag met het nieuws: "Isco, bij Ajax wilden ze hem hebben en hij wilde naar Ajax", zo vertelde de analist tijdens een uitzending van Veronica Offside. "Alleen Mislintat wilde het niet."

Van der Meijde deed nog een opmerkelijke uitspraak over Mislintat. De analist claimde dat er een onderzoek is gestart naar de Duitser. "Ik heb in de wandelgangen gehoord dat er een onderzoek is gestart naar Mislintat."

"Dat is geen grap, dat heb ik echt gehoord. Ze gaan uitzoeken of hij er zelf geld aan verdient. Dat is wat ik gehoord heb. Ik weet er zelf niets van", aldus Van der Meijde, die helemaal klaar is met Mislintat. "Hij moet vandaag nog ontslagen worden."

Lees meer:
0 reacties