Jamaicaanse topspeler naar Ajax? "Soort Leon Bailey on steroids"

Johan Cruijff ArenA
Johan Cruijff ArenA Foto: © Pro Shots

Ondanks betrokkenheid bij meerdere mislukte transfers van Leon Bailey naar Ajax, heeft zaakwaarnemer Craig Butler nog een talent in de aanbieding voor de Amsterdammers. De agent zou graag Denzell McKenzie, een Jamaicaanse speler die al actief is voor de nationale jeugdteams, naar Nederland brengen.

In gesprek met Voetbal International doet Butler een open sollicitatie voor het jonge talent. "De nummer tien van Jamaica Onder-20 is een van mijn spelers. Zijn naam is Denzel McKenzie, een soort Leon Bailey on steroids. Hij is echt een topspeler. We doen ons best om hem naar Ajax te brengen. Hopelijk lukt het nu wel." zo doelt hij op de drie keer mislukte poging om Bailey naar Amsterdam te halen.

In ieder geval weet Butler waar hij moet zijn voor het aanbieden van McKenzie. De Jamaicaan zou nog genoeg contacten hebben in Amsterdam. "Natuurlijk blijft Ajax een club waar we veel respect voor hebben, het contact is er ook nog steeds. We houden nog steeds veel van Ajax." Het is niet bekend of er al gesprekken zijn gevoerd over de komst van het jonge Jamaicaanse talent.

Lees meer:
0 reacties