Jans aangeslagen door overlijden Lukoki: "Ik ben er kapot van"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

FC Twente-trainer Ron Jans is zwaar aangeslagen door het overlijden van zijn voormalig speler Jody Lukoki. De oud-Ajacied speelbij bij PEC Zwolle en FC Twente onder de oefenmeester. Maandag kwam het nieuws omtrent het overlijden van Lukoki naar buiten.

"Dit is zo verschrikkelijk. Ik ben er kapot van", vertelt Jans aan De Telegraaf. "Na het telefoontje van Jan (Streuer, red.) zag ik dat het nieuws al snel rondging. We hebben ervoor gekozen om de spelers zo snel mogelijk centraal op de hoogte te stellen van wat er is gebeurd. Virgil Misidjan, die jarenlang met Jody heeft samengespeeld heb ik persoonlijk opgebeld om sterkte te wensen, omdat zij goede vrienden zijn."

"Morgen komen we met z’n allen bij elkaar om stil te staan bij het overlijden van Jody en het gezamenlijk te verwerken", gaat Jans verder. "Ik wens zijn familie en vrienden heel veel sterkte. Het is verschrikkelijk dat iemand zo jong overlijdt en hij laat ook een dochtertje achter. Het is heel triest.

"Ik heb heel mooie herinneringen aan Jody. Als ik aan hem denk, krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Het was zo’n fijne jongen om mee te werken, altijd vrolijk en ook heel lief. Op die manier wil ik ’m herinneren", besluit de trainer van de Tukkers.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties