Jans: "Dat er wat te halen valt bij Ajax is dit seizoen duidelijk"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

Ron Jans heeft na een moeizame start, waarin hij met FC Utrecht zelfs op de laatste plek terecht kwam, het elftal nu een flinke boost kunnen geven. Ajax wacht nu in de Johan Cruijff ArenA.

"Er staat een speelwijze die hartstikke duidelijk is. Ik vind ons zonder bal echt hartstikke goed. Dat was eerder dit seizoen wel anders. Ik heb me geërgerd dat we veel op eigen helft kwamen en achteruit liepen, terwijl dat helemaal niet de bedoeling was", weet Jans Bij De Telegraaf.

Zijn ploeg wordt steeds beter. "Hoe we daarin zijn verbeterd, vind ik echt klasse. Aan de bal zijn we redelijk, maar daar zit nog rek in. Rond de zestien van de tegenstander kunnen we winst pakken, maar dat is ook het moeilijkste van voetballen."

Jans is optimistisch over het treffen met Ajax. "Op een gegeven moment dachten ze bij Ajax dat ze een beetje door al het negativisme heen waren. De laatste wedstrijden is het niet overtuigend geweest, maar ze hebben nog steeds veel individuele klasse en altijd weer hun momenten. Maar dat er wat te halen valt, is dit seizoen ook wel duidelijk."

Lees meer:
0 reacties