Jans kijkt uit naar duel met Ajax: "We gaan ons echt niet sparen"

FC Twente en Ajax nemen het zondagmiddag in De Grolsch Veste tegen elkaar op. Het is een duel tussen de nummer vijf en de nummer drie van de Eredivisie. De Tukkers zijn al zeker van de play-offs om Europees voetbal. De Amsterdammers maken nog kans op de tweede plaats. Trainer Ron Jans kijkt uit naar de wedstrijd.

"Het is een heerlijk affiche, Het stadion is stijf uitverkocht en we zijn in vorm", zegt Jans op de clubsite van FC Twente. "We gaan ons echt niet sparen. We willen de play-offs ingaan met een goede laatste competitiewedstrijd. Daarnaast is er nog meer om voor te spelen. We zijn in de competitie nog ongeslagen thuis en hebben de minste tegengoals. Wanneer je als club niet bij de eerste drie eindigt, zijn dat wel speciale cijfers."

De Amsterdammers won afgelopen weekend nog met 3-1 van FC Utrecht. Jans: "Ajax heeft dit seizoen weleens een minder fase gehad. Tegen Utrecht speelden ze een heel aardige wedstrijd en dat nemen ze ook weer mee naar dit weekend. Ajax kan nog tweede worden, maar dan moeten ze ons verslaan. Wij zullen er alles aan doen om zelf te winnen. Als ik ook ons spel op de training zie, dan werken we met vertrouwen toe naar de komende duels", aldus Jans.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand