Jansen noemt mogelijke trainer: "Zou hem ook bij Ajax neerzetten"

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Feyenoord interesse zou hebben in FC Twente-trainer Joseph Oosting, als mogelijke opvolger van Arne Slot. FC Twente-watcher Tijmen van Wissing belde gelijk met technisch directeur Arnold Bruggink, om te vragen naar verduidelijking.

"We hadden vrijdag met Bruggink gebeld, want toen was het nieuws over Oosting/Feyenoord aan de gang", begint Van Wissing bij De Oosttribune. "Hij had woensdag voor de wedstrijd tegen Almere City met hem gesport, toen hebben ze nog even de onderhandelingen gedaan. Ze zijn in de afrondende fase. Volgens mij moet Laros, de zaakwaarnemer, de laatste paar puntjes afhandelen. Dan blijft Oosting dus bij FC Twente, en gaat hij niet naar Feyenoord."

Dick Schreuder zou genoemd worden als mogelijke kandidaat om de nieuwe Feyenoord-trainer te worden. Van Wissing: "Volgens mij ziet hij een terugkeer naar Nederland wel zitten. Hij heeft in de jeugdopleiding van Feyenoord gezeten, als speler. Ik weet nou niet of dat meespeelt, ik denk met name zijn stijl als trainer."

Voormalig profvoetballer Anco Jansen is erg te spreken over Schreuder. "Als je een beetje in de lijn van Slot wil doorwerken... De kernwaardes van Schreuder zijn: intensiteit, aanvallend voetbal, druk zetten, risico's nemen. Zijn stijl is agressief, en dat dan in De Kuip... Nou, dat wil ik wel zien."

Jansen vervolgt: "Maar ik zou hem bij Ajax ook neerzetten. Het moet toch niks uitmaken dat Alfred Schreuder daar ook al is geweest? Dat vind ik zo'n onzin." Van Wissing sluit af: "Dat speelt wel mee, en ik weet niet of de houdbaarheidsdatum van Dick Schreuder heel lang is bij een club."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand