Jansen ziet dieptepunt: "Allerslechtste in de clubgeschiedenis"

In de podcast KieftJansenEgmondGijp verklaart Rob Jansen dat hij gelooft dat het huidige Ajax "het zwakste Ajax in de geschiedenis van de club" is. De heren zijn geschrokken hoe snel de Amsterdammers de diepte in zijn gezakt.

De verloren wedstrijd op Villa Park verbaasde (4-0) was geen verassing. “Die wedstrijd bij Aston Villa, dat was wel voorspelbaar, maar ben je niet geschrokken?”, begint Jansen. “Ik ben echt geschrokken. Er waren nog mensen die zeiden: ‘Ja, we hebben een kans...’ Dat is totale onzin.”

“Het was echt ontluisterend, ja. Je kon het inderdaad verwachten en dan alsnog schrik je”, onderbreekt Michel van Egmond. René van der Gijp merkte ook op dat Ajax niet presteerde tijdens hun wedstrijd in Engeland. “We hadden toch wel het idee dat als je het thuis al heel moeilijk hebt tegen Fortuna Sittard (2-2, red.)...”

"Het is ook ontluisterend hóé het gebeurt", zegt Jansen. "Ja, het is heel ontluisterend", reageert Gijp. Jansen vervolgt: "Ik denk dat als Aston Villa er nog een versnelling bovenop gooit, dan gaat Ajax met 8-0 weg. Ik had het idee dat sommigen van hen ook verbaasd waren en dachten: oké...."

Met name hoe het achterin staat bij Ajax verbaasd de heren. “Die verdediging van Ajax, dat wegglijden en een bal niet over vijf meter kunnen spelen... Het is vreselijk. Ik denk dat dit het aller, aller, allerslechtste Ajax is in de clubgeschiedenis. By far”, aldus Jansen.

Lees meer:
0 reacties