Janssen: "Ben toen weggegaan omdat ik elke dag in de file stond"

Theo Janssen namens Ajax
Theo Janssen namens Ajax Foto: © BSR Agency

Theo Janssen speelde in het seizoen 2011/2012 één seizoen in het shirt van Ajax, waarna hij weer terugkeerde bij zijn jeugdliefde Vitesse. De oud-middenvelder blikt in Tussen de Palen op Ziggo Sport terug op die tijd.

"Ik moet eerlijk zeggen", begint Janssen. "Dat jaar was met het team en de mensen geweldig. Iedereen zegt altijd dat Ajax een kille club is, maar intern is het echt een hele warme club met fantastische mensen eromheen. Ik heb daar een fantastische tijd gehad."

"Ik ben daar alleen inderdaad weggegaan omdat ik echt elke dag in de file stond, heen en terug", gaat hij verder. "Op een gegeven moment was ik daar echt helemaal klaar mee." "Er zijn ook mensen die daar dan een appartementje nemen", haakt presentator Wytse van der Goot in. "Klopt", reageert Janssen. "Ik vond Amsterdam leuk voor 1/2 dagen, maar dan wil ik zo snel mogelijk weg."

"Het is veel te druk, veel te chaotisch", ligt hij toe. "Ik hou van een beetje rust. Ik woon in Arnhem in een buurt met allemaal parken eromheen en dat vind ik heerlijk. Lekker naar buiten, even een stukje wandelen. Ik hoef niet in die mensenmassa te zitten altijd."

Lees meer:
0 reacties