Janssen: "Hij kreeg batterij spelers, niet van het niveau Ajax"

Theo Janssen vindt dat er te veel naar Maurice Steijn gewezen wordt als schuldige van alle problemen bij Ajax. Dat vertelt de voormalig profvoetballer, die onder meer bij FC Twente en Ajax speelde, in gesprek met Voetbalzone.

"Maurice Steijn komt en krijgt een batterij aan spelers met het niveau waarvan je twijfelt of die het Ajax-niveau nastreven. Dat is voor mijn gevoel ook niet helemaal terecht. Als je als trainer ergens aan begint, zeker als je vanuit een club als Sparta komt, dan heb je steun nodig vanuit de club. Je moet dan ook meedenken met de trainer zoals die is en de spelers die hij nodig heeft."

Janssen wordt gevraagd naar het interview dat Steijn onlangs gaf bij Casa Di Beau, waarop de ex-Ajacied moet lachen. "Omdat er heel veel kritiek op komt, maar uiteindelijk is het zijn gevoel hoe hij het beleefd heeft. Het is niet gek dat je heel anders over een situatie kan denken waar andere mensen niet bij zijn en jij wel. Uiteindelijk is dat zijn gevoel en moet je er ook respect voor hebben dat hij het uitspreekt, want hij weet dat er kritiek komt op zulke uitspraken."

Lees meer:
0 reacties