Janssen treurt na pijnlijk nieuws: "Natuurlijk is de klap hard"

Theo Janssen
Theo Janssen Foto: © NESimages

Theo Janssen baalt enorm, maar is niet verrast door de recentste ontwikkelingen bij Vitesse. De club kreeg vrijdagmiddag achttien punten in mindering en is officieel gedegradeerd naar de Eerste Divisie.

De club uit Arnhem had sowieso al weinig hoop meer op lijfsbehoud, maar de straf voor het niet voldoen aan de licentie-eisen laat het doek alvast vallen. "Natuurlijk is de klap hard", reageert Janssen bij de NOS. "Niemand wil degraderen. Achttien punten in mindering is heel veel en dat komt onverwacht. Maar verder hield iedereen hier rekening mee. De club zit in een lastige situatie, we hebben al veel klappen gehad. Dat maakt deze wat minder hard. Het is een bevestiging."

Als oud-speler, clubicoon en bovendien supporter van Vitesse doet de degradatie pijn. "Voor mij als supporter is het pijnlijk dat mijn club na zo'n lange periode in de eredivisie nu in de eerste divisie gaat spelen. Dat gevoel overheerst", aldus de voormalig vrijetrappenspecialist. "Dat gevoel hebben ook de mensen om mij heen, veel van mijn vrienden zijn ook supporter."

Lees meer:
0 reacties