Janssen ziet lichtpuntje bij Sparta - Ajax: "Daar zou hij passen"

Theo Janssen
Theo Janssen Foto: © NESimages

Arno Verschueren bewees zondag opnieuw zijn waarde voor Sparta Rotterdam met twee treffers in de thuiswedstrijd tegen Ajax (2-2). Volgens Arno Vermeulen en Theo Janssen is de Belg klaar voor een stap hogerop.

"Dat is echt een goede middenvelder", zegt Vermeulen bij Studio Voetbal. "Hij heeft veel loopvermogen en is een beetje een type-Dani de Wit", vult Janssen aan. "Een jongen die altijd onderweg is.

Vermeulen adviseert AZ, de club waar hij een open sollicitatie als algemeen directeur deed, om Verschueren te halen. "Hij kan de opvolger van Dani de Wit bij AZ worden", doelt hij op het naderende transfervrije vertrek van De Wit. "Ik vind het echt een goede middenvelder. Het is absolute een goede als vervanger van Dani de Wit. Hij lijkt er een beetje op, maar ik vind hem voetballend nog iets beter. Hij maakt goals, heeft gif en wint veel duels. Het is een echte teamplayer. Een ideale speler voor AZ, voor die plek."

Janssen is het daarmee eens. "Ik vind het ook echt een speler die de volgende stap kan gaan maken. Ik zie hem niet bij PSV, Feyenoord of Ajax. Nou ja, bij dit Ajax misschien wel", grapt Janssen. "Maar normaal gesproken zou hij bij een club als FC Twente of AZ heel goed passen", aldus de oud-speler van Ajax.

Lees meer:
0 reacties