"Je snapt meteen waarom Marc Overmars liever appt dan praat"

Marc Overmars
Marc Overmars Foto: © Pro Shots

Marc Overmars maakte maandagmiddag geen goede beurt bij zijn presentatie. De technisch directeur stond de media te woord nadat hij zijn handtekening zette onder een contract bij Royal Antwerp FC.

Sjoerd Mossou noemt de nieuwe klus van Overmars 'een verrassing' in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. "Een uurtje voordat de overstap van Overmars bekend werd, werd ik gebeld door een Belgische collega. Het leek me heel sterk. Ik kon het me niet voorstellen. Maar het bleek toch waar te zijn."

Overmars vertrok bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag. Tijdens de persconferentie ging hij daar niet echt op in, constateerde Mossou. "Hij zei ook niet: 'het spijt me'. Het was alleen maar nieuw hoofdstuk, nieuwe stap. Dat getuigt niet van een groot medeleven. Hij is geen communicatief wonder. Je snapt meteen waarom hij liever appt dan praat", knipoogt de journalist naar de dickpics, waardoor de beleidsbepaler vertrok bij Ajax.

"De eerste gesprekken tussen Antwerp en Overmars zijn al gevoerd twee weken nadat hij weg was bij Ajax. Hij heeft een bord voor zijn kop. Je realiseert je niet wat je verkeerd hebt gedaan", besluit de journalist kritisch.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
Ajax -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 AZ 0 0 0
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
Bekijk de hele stand