Medisch noodgeval in ArenA: "UEFA wil het duel niet stilleggen"

Fans van Ajax in de Johan Cruijff ArenA
Fans van Ajax in de Johan Cruijff ArenA Foto: © BSR Agency

Vlak voor het rustsignaal in de wedstrijd tussen Ajax en Aston Villa lijkt er een medisch noodgeval te zijn op de tribunes van de Johan Cruijff ArenA. Onder andere Ajax Life meldt op X, voorheen Twitter, dat een gedeelte van vak 420 wordt ontruimd.

Ook zouden er doeken omhoog worden gehouden 'om een medisch noodgeval te verhullen'. Het is momenteel onbekend wat er aan de hand is. Volgens meerdere X-gebruikers is er iemand onwel gewonnen op de tribunes.

Iemand anders meldt dat er tien minuten lang een persoon gereanimeerd werd. "Het ziet er absoluut niet goed uit in Vak 420. Leg het spel stil", schrijft een ander. Weer een ander schrijft dat stewards melden dat ze de wedstrijd niet mogen stilleggen vanuit de UEFA.

Update 20:09 uur:

Ajax heeft inmiddels bevestigd dat er een reanimatie heeft plaatsgevonden in vak 420. "De betrokken persoon is inmiddels vervoerd naar het ziekenhuis. We danken de omstanders voor hun hulp en medewerking. We wensen de betrokkene veel sterkte en een spoedig herstel toe", zo laat de Amsterdamse club weten.

Lees meer:
0 reacties