John van 't Schip: "Dit is het niveau wat we continu kunnen halen"

John van 't Schip
John van 't Schip Foto: © Pro Shots

Ajax speelde donderdagavond in eigen huis met 0-0 gelijk tegen Aston Villa, maar na afloop was John van 't Schip meer dan tevreden. De trainer kreeg de bevestiging dat zijn ploeg zich wel degelijk kan meten met een ploeg als Aston Villa, dat uitkomt in de Premier League.

"Wij weten ook dat wij goed kunnen spelen als wij ons plan uitvoeren", zegt de trainer op een persconferentie. "Wij hebben een aantal talentvolle jongens en in een Europa Cup-wedstrijd komen er ook andere krachten los, dat geeft een extra boost. Met de hulp van het publiek kan je boven jezelf uitstijgen tegen zo'n tegenstander. Dit is het niveau wat we continu kunnen halen, daar moeten we naartoe. Dat moeten we ook in de Eredivisie kunnen volhouden, maar dat is ook de ontwikkeling van dit team."

Van 't Schip stapte met een tevreden gevoel van het veld af, wetend dat er ook nog een return is. "Ik ben heel tevreden over de uitvoering van wat we hebben afgesproken. Hoewel je niet wint, kan je tevreden terugkijken op wat ze hebben gepresteerd, gezien wat er vooraf allemaal is geschreven en omdat je weet dat Aston Villa gewoon een heel sterke ploeg is in de Premier League. Een groot compliment wat ze hebben gepresteerd, alleen jammer dat we niet hebben gewonnen", aldus Van 't Schip.

Lees meer:
0 reacties