John van 't Schip: "Krijg volgend jaar wel een rol in het team"

John van 't Schip
John van 't Schip Foto: © Pro Shots

Ook na dit seizoen blijft John van 't Schip nog verbonden aan Ajax. Dat heeft de trainer laten weten in de persconferentie in aanloop naar het Conference League duel met Aston Villa aankomende donderdag.

"Ik weet dat ik dit seizoen ad-interim ben en dat ik volgend jaar een rol krijg in het team, dat moeten ze nog een naam geven", vertelt Van 't Schip. "Dat was van tevoren eigenlijk al de bedoeling. Om mee te gaan helpen in het opbouwen weer van Ajax."

Ook krijgt Van 't Schip de vraag of het een optie is om langer door te gaan als hoofdtrainer. Ik kan daar niets over zeggen. Ik ben op dit moment de hoofdcoach, verder niets. Dat is nog niet duidelijk, want er is niets tegen mij gezegd. Alleen mocht dat niet gebeuren, dan weet ik wel dat er nog een contract voor mij ligt en dat ik daarin terugval. Dat is sowieso een rol is die ik ga doen. Dan ga ik misschien over mezelf beslissen, dat kan ook nog", grapt hij.

Lees meer:
0 reacties