John van 't Schip reageert op overwinning: "Het Kroes-effect"

John van 't Schip
John van 't Schip Foto: © Pro Shots

Ajax boekte afgelopen zondag een ruime overwinning op FC Volendam. Na negentig minuten spelen stond er 1-4 op het scorebord. Trainer John van 't Schip reageerde na afloop van de wedstrijd bij ESPN.

"Het kan allemaal altijd beter", begint Van 't Schip. "We moeten wel realistisch blijven. Maar het was een goede en belangrijke overwinning met waar we naartoe willen en dat is de vijfde plek vasthouden. In de eerste helft kon het tempo wat hoger en waren we slordig in de eindpass, anders hadden we eerder gescoord. Maar na rust kwamen we ook nog goed weg. Maar al met al hebben de jongens het goed afgemaakt."

Na een lange periode van bestuurlijke onrust binnen Ajax lijkt de rust nu eindelijk weer een beetje wedergekeerd. "Ja kan je nagaan he", zegt Van 't Schip lachend. "Hebben we gelijk drie punten. 'Het Kroes-effect'. Het is een heel onrustig jaar geweest en nog steeds, dus het is belangrijk dat het voor volgend seizoen weer goed wordt neergezet. Zodat Ajax ook weer mee kan doen in de top drie en misschien wel meer."

Lees meer:
0 reacties