Samenvatting: Jong Ajax boekt knappe zege bij De Graafschap

Jong Ajax heeft maandagavond een knappe zege geboekt bij De Graafschap. Het werd op de Vijverberg 0-1 voor de Amsterdammers.

In de eerste helft werd er niet gescoord in Doetinchem. Het enige moment van opwinding was een gele kaart voor Oualid Agougil. Dit zorgde ervoor dat beide teams in de rust de kleedkamer opzochten met de brilstand nog op het scorebord.

Na een uur voetballen werd er een dubbele wissel doorgevoerd bij Ajax. Julian Rijkhoff en Agougil, die al geel had, werden naar de kant gehaald. Zij werden vervangen door Skye Vink en Jaydon Nassef Chourak. De wissels deden de Amsterdamers blijkbaar goed, want één minuutje later scoorde Jaydon Banel de 0-1. Er kwamen maar liefst acht minuten blessuretijd bij, in de 97e minuut was het Nassef Chourak die het duel besliste door de 0-2 te maken.

Dit zou tevens de eindstand worden van de wedstrijd. De beloften van Ajax hebben door deze overwinning nu 33 punten in 30 wedstrijden verzameld. Het team van trainer Dave Vos staat nu op de vijftiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Komende vrijdag speelt Jong Ajax op De Toekomst tegen Jong PSV. De aftrap is dan om 20:00 uur.

Lees meer:
0 reacties