Jordan Henderson tevreden: "Dat hebben we bij vlagen laten zien"

Jordan Henderson
Jordan Henderson Foto: © BSR Agency

Jordan Henderson heeft een positief gevoel overgehouden aan de eerste ontmoeting tussen Ajax en Aston Villa. In de Johan Cruijff ArenA eindigde de achtste finale in de Conference League in 0-0.

"Het was een goede wedstrijd en we hadden goede kansen om op voorsprong te komen. We verdedigden ook vrij goed", zei Henderson na het laatste fluitsignaal bij Veronica. "Het was een behoorlijk gelijkopgaande wedstrijd. De sfeer was geweldig, we konden alleen geen doelpunt maken."

"We hadden een paar halve kansen. Het is positief dat we weer de nul houden, maar we zijn pas halverwege en we zullen daar nu een enorme prestatie moeten neerzetten", weet de Engelsman, die donderdagavond de aanvoerdersband droeg. Henderson verwachtte een zware wedstrijd. "We wilden laten zien dat we ook kwaliteit hebben, met en zonder bal. Ik denk dat we dat bij vlagen hebben laten zien."

"We moeten zeker nog dingen verbeteren, maar we kunnen veel positiefs meenemen uit deze wedstrijd en hopelijk kunnen we met vertrouwen toewerken naar volgende week en daar voor een grote stunt zorgen", aldus de 33-jarige routinier.

Lees meer:
0 reacties