'Jorrel Hato verlengt zijn contract bij Ajax voor meerdere jaren'

Jorrel Hato
Jorrel Hato Foto: © Pro Shots

Jorrel Hato gaat binnenkort zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract in Amsterdam. Dat meldt De Telegraaf.

Ondanks dat Ajax een teleurstellend seizoen draait, is er interesse vanuit het buitenland voor Hato. Zo zou Arsenal interesse hebben in de jonge verdediger. Hij heeft er echter al meerdere keren op gehint dat hij langer in Amsterdam wil blijven, zo ook in een interview met De Telegraaf: "Van jongs af aan is het mijn droom om kampioen te worden met Ajax. Dat wilde ik, en wil ik nog steeds. Voor volgend seizoen is dat het doel."

Daarnaast is de verdediger naar eigen zeggen nog niet klaar in Nederland. "Ik ben pas achttien jaar en dit seizoen is pas mijn eerste echte Eredivisie-seizoen als basisspeler. Ik weet dat ik hier nog genoeg kan leren." De club was dan ook al een tijdje in onderhandeling met hem. Maandagmiddag zou er een akkoord bereikt zijn tussen beide partijen.

Clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf heeft laten weten dat Ajax nog voor de terugwedstrijd bij Aston Villa in de Conference League een officieel tekenmoment wil inlassen. Jorrel Hato heeft inmiddels 52 wedstrijden in het eerste van Ajax gespeeld. Hierin wist hij één keer te scoren en was hij drie keer aangever. Hij zou een contract tot medio 2028 getekend hebben.

Lees meer:
0 reacties