Kaplan maakt indruk bij Ajax: "Is wel echt een fikse verbetering"

Ahmetcan Kaplan bedankt het publiek in de Johan Cruijff ArenA
Ahmetcan Kaplan bedankt het publiek in de Johan Cruijff ArenA Foto: © BSR Agency

Kees Kwakman was onder de indruk van het optreden van Ahmetcan Kaplan in de wedstrijd tegen Aston Villa. De analist geeft de jonge verdediger complimenten na afloop van het 0-0 gelijke spel.

"Het zijn nog maar twee wedstrijden, maar Kaplan is wel een echte versterking gebleken. Deze jongen, in vergelijking met wat Josip Sutalo brengt, is wel echt een fikse verbetering", is Kwakman bij ESPN lovend over Kaplan. "Aan de bal en in de opbouw is hij niet onder de indruk en verdedigend staat hij zijn mannetje. Af en toe even Turks theater erbij, hij smeerde nog een gele kaartje aan."

Marciano Vink vond Jorrel Hato de uitblinker: "Ik vond Hato fantastisch goed spelen. Hij is vandaag achttien jaar geworden... Tristan Gooijer had ook een best goede wedstrijd, het middenveld met Henderson en Mannsverk. Henderson was soms iets te slordig, maar ik denk dat het blok wel redelijk staat met die twee en die drie er achter. Het hele team kan wel tevreden zijn."

Kenneth Perez vergelijkt Kaplan met het optreden van Clément Lenglet. De verdediger van Aston Villa maakte geen indruk. "Die heeft nog bij Barcelona gespeeld, maar dat is toch een houten klaas. Dat is gewoon Bambi."

Lees meer:
0 reacties