Kees Kwakman kraakt Ajax-speler: "Die had er helemaal geen zin in"

Kees Kwakman namens ESPN
Kees Kwakman namens ESPN Foto: © Orange Pictures

Ajax verloor donderdagavond met 3-2 van de amateurs van Hercules. Kees Kwakman heeft zich gestoord aan miljoenenaankoop Georges Mikautadze. De spits kreeg een kans in de basis, maar wist totaal geen indruk te maken.

"Als je die Mikautadze vandaag zag lopen, met zijn handjes in zijn mouwen, een balletje met buitenkant voet, een wippertje: die had er helemaal geen zin in", zegt Kwakman bij ESPN. "Als je er daar een paar van hebt, terwijl de jongens die de kar kunnen trekken er niet bij zijn..."

Kwakman ziet dat Ajax weer in onrustig vaarwater is gekomen na de pijnlijke bekernederlaag tegen Hercules. "Het leek bij Ajax wat rustiger te worden. Er werd net gedaan alsof ze de Champions League hadden gewonnen, toen ze overwinterden in de Conference League."

"Maar na alle ellende die Ajax heeft meegemaakt, begreep je dat nog. Er zat misschien ook een licht cynische ondertoon onder van de supporters, maar dan komen deze twee laatste wedstrijden... Dan komt al het chagrijn weer terug, dat ze ook hadden met Steijn en Mislintat", aldus Kwakman.

Lees meer:
0 reacties