Kenneth Perez verwacht onrust: "Wie gaat dit overleven bij Ajax?"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez denkt dat het nog lang onrustig zal zijn binnen Ajax. De Amsterdamse club schorste algemeen directeur Alex Kroes, slechts twee weken nadat hij officieel was begonnen. Kroes zat echter tijdens het duel tussen Ajax en Go Ahead Eagles wél 'gewoon' op de tribune.

"Het is een statement", reageert Kenneth Perez op de aanwezigheid van Kroes in de Johan Cruijff Arena bij ESPN. "Dit wordt smullen voor de mensen die van drama houden. Wie gaat dit overleven en wie niet? En wie speelt de spelletjes het beste? Dit is nog niet voorbij. Als iedereen doet wat hij of zij moet doen, is het niet ingewikkeld. Maar het wordt wel ingewikkeld wanneer je het niet voor elkaar hebt."

Kroes is weggestuurd door de Raad van Commissarissen van Ajax en Perez ziet de rol van het controlerende orgaan steeds groter worden. "Tot drie jaar geleden heb ik daar niets vernomen bij Ajax, toen alles crescendo ging. Ik begrijp het nog steeds niet: als je een directeur aanstelt, licht je die toch eerst helemaal door als RvC?", aldus Perez.

Lees meer:
0 reacties