Kenneth Taylor genoemd als Frenkie-vervanger: "Geweldig gerevancheerd"

Kenneth Taylor
Kenneth Taylor Foto: © Pro Shots

Volgens Hans Kraay junior is er maar één logische vervanger voor Frenkie de Jong in de selectie van het Nederlands elftal: Kenneth Taylor. De verslaggever van ESPN vindt dat de middenvelder van Ajax zich goed heeft gerevancheerd dit seizoen.

Bondscoach Ronald Koeman liet weten dat hij een vervanger op gaat roepen. Quinten Timber en Marten de Roon worden niet de vervangers van De Jong, zij zijn niet fit genoeg. "Er is er maar één waar je aan kan denken", begint Kraay junior bij ESPN. "Dat is Kenneth Taylor. Die heeft zich geweldig gerevancheerd. Al ligt hij op het strand nu in Ibiza of Dubai. Die komt terug en is fit."

Naast de blessure van Frenkie de Jong, viel Teun Koopmeiners geblesseerd uit tijdens de warming-up van Nederland-IJsland. Volgens Koeman ziet ook die blessure er niet goed uit. Kraay junior: "Op dit moment denk ik dat Jerdy Schouten, Joey Veerman en Tijjani Reijnders met zijn drieën voor de twee controlerende posities vechten." 

"Dat is alle drie prima. Xavi Simons en Georginio Wijnaldum hebben we voor op tien en we hebben Ryan Gravenberch achter de hand. Dus ik denk dat Koeman op dit moment even niets doet", aldus Hans Kraay junior. 

Lees meer:
0 reacties