Klaassen gelooft in Ajax: "Het kan allemaal snel weer omdraaien"

Davy Klaassen
Davy Klaassen Foto: © Pro Shots

Davy Klaassen heeft er vertrouwen in dat Ajax weer snel terug aan de top is. De oud-middenvelder van de Amsterdammers denkt dat er momenteel weer geschikte mensen werken.

Klaassen ruilde Ajax afgelopen zomer in voor Inter en zag vanuit Italië hoe het ook dit seizoen niet goed ging. Hij verwacht dat het weer goed gaat komen met zijn oude club. "Dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo zijn. Maar als Ajacied wil je dat zoiets zo snel mogelijk gaat gebeuren en dat is moeilijk in te schatten", vertelt hij aan Voetbal International. "Maar ik ben er wel van overtuigd dat het allemaal ook snel weer kan omdraaien."

Volgens de 31-jarige Nederlander zitten er nu weer de juiste mensen op de juiste plekken. "Bij de mensen die er nu zitten, heb ik ook een beter gevoel", stelt hij. "Volgens mij is in de komende transferzomer cruciaal dat er weer een juiste balans wordt gevonden in de selectie. Als dat klopt, dan komt ook vanzelf het goede gevoel weer terug bij iedereen. Het echte gevoel van: Dit is mijn Ajax."

Lees meer:
0 reacties