Klaassen laat zich uit over toekomst: "Zal dan duidelijk worden"

Davy Klaassen
Davy Klaassen Foto: © Pro Shots

Davy Klaassen tast nog in het duister over waar hij volgend jaar actief zal zijn. Tegenover Voetbal International verklaart hij het wel naar zijn zin te hebben in Italië.

Het is nog maar de vraag of Klaassen ook volgend seizoen bij Inter speelt. "Dat zal de komende periode duidelijk worden. Ik tekende destijds bij Inter een contract voor één jaar, met een optie vanuit de club voor nog een jaar. Als de club de optie licht, dan ben ik komend seizoen ook speler van Inter. Binnenkort zullen we wel met elkaar in gesprek gaan en zal dit duidelijk worden. Alles was eerst op de landstitel gericht, daarna kwam de rest wel. Logisch ook, dus ik wacht wel af. In de voetballerij valt moeilijk te zeggen hoe het kan verlopen, dat heb ik vorig jaar in de zomer ook wel weer gemerkt."

Ondanks dat Klaassen het moet doen met weinig minuten in Milaan, heeft hij zeker geen spijt van zijn overstap. "Maar het is duidelijk dat ik het hier heel goed naar mijn zin heb. Het leven in Milaan bevalt mijn verloofde, we gaan in juni trouwen, en mij uitstekend. Een ontspannen manier van leven, en we vinden het mooi om ook een andere cultuur te leren kennen. We zijn hier snel gewend, en daarbij hielp het natuurlijk ook mee dat we veel Nederlanders om ons heen hadden. Stefan de Vrij en Denzel Dumfries bij de club, maar ook Tijjani Reijnders van AC Milan, en de jongens van Atalanta zitten hier niet ver vandaan. We spreken geregeld af en dat helpt ook mee dat we ons hier snel thuis hebben gevoeld."

Lees meer:
0 reacties