Klaassen over 'Onana-moment': "Dan reageer ik met: fucking hell"

Davy Klaassen met de schaal
Davy Klaassen met de schaal Foto: © Pro Shots

Davy Klaassen is nog eenmaal teruggekomen op het incident met André Onana. De spelers stonden, na de wedstrijd tegen Sparta, klaar om het publiek te bedanken, maar moesten lang wachten op een treuzelende Onana.

"We stonden klaar om het publiek te bedanken, nadat we Sparta hadden verslagen", begint Klaassen tegenover het Algemeen Dagblad. "André Onana kwam aanlopen. Ik zat nog in de emotie, want ik vond het een rotwedstrijd. Het was niet dat we wat te vieren hadden. Je staat daar niet met trots. Dan wil je het publiek bedanken en naar binnen. Dan denk ik: kom op, loop even door en reageer ik met: fucking hell, man."

"Het was niet om een signaal af te geven", vervolgt Klaassen. "Volgens mij wordt er te veel achter gezocht. De volgende dag kom ik André tegen en hebben we het erover. Dat hoort ook. Als je in een team ergens mee zit, moet je dat zeggen, voordat het iets groots wordt."

"Verder corrigeren we elkaar niet vaak. De werksfeer is goed en de ondergrens hoog. Als iemand daaronder komt, proberen we hem samen op te beuren. Zo worden we een sterk en hecht team", aldus de middenvelder.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties