"Komst Schreuder zet deur open voor terugkeer van Hakim Ziyech"

Hakim Ziyech
Hakim Ziyech Foto: © Pro Shots

Alfred Schreuder is volgend jaar de hoofdtrainer bij Ajax. Zijn komst kan ervoor zorgen dat ook Hakim Ziyech weer terugkeert naar Amsterdam, denkt Arno Vermeulen.

"Een terugkeer van Ziyech naar Ajax zou natuurlijk kunnen met deze trainer, die een heel goed contact met hem heeft", begint hij bij de NOS. "Ziyech is niet heel gelukkig in Engeland, dus dat kan helpen. Alfred Schreuder die trainer wordt van Ajax, dat kan de deur open zetten voor Ziyech als hij voor minder geld dan bij Chelsea weer bij Ajax wil komen voetballen."

Vermeulen denkt niet dat Schreuder bekenden van Club Brugge mee zal nemen naar Amsterdam. "Noa Lang speelt daar natuurlijk nog, maar eigenlijk denk ik niet dat Ajax spelers van Brugge wil hebben. Ze hebben veel geld en kunnen in een hogere schaal spelers halen", aldus Vermeulen.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties