Koster geniet na: "Ik ging wel even uit mijn dak, ze flikken het"

Daphne Koster
Daphne Koster Foto: © Pro Shots

Daphne Koster is nog volop aan het nagenieten na de indrukwekkende zege van Ajax Vrouwen op Paris Saint-Germain in de UEFA Women's Champions League. De manager vrouwenvoetbal van de Amsterdammers is trots.

"Op het moment dat Bloed, Zweet en Tranen begon: die show, die hymne. Dat was wel echt een moment dat ik besefte dat we dit hebben gedaan. Waar we nu staan", zegt Koster in gesprek met ESPN. Na iets meer dan een halfuur spelen kwam Ajax Vrouwen op voorsprong via Tiny Hoekstra. "Ik ging wel even uit mijn dak. Dat was echt een bevrijding. Die meiden flikken het gewoon."

"Ik zat naast Jan van Halst en Loïs Schenkel, die gaf ik een high five. Dat is mooi, dat je met hen dat moment van euforie kunt delen", geeft de oud-international aan. Koster is trots op haar club. "Het is een prestatie van ons allemaal. Dit is ook Ajax. Het is echt fantastisch dat we dit als club hebben neergezet, met alles erop en eraan."

"Ik heb bizar veel berichtjes gehad. Gisteren toen ik thuis kwam heb ik alles in alle rust doorgelezen. Het is mooi om te zien dat mensen met je meeleven", besluit Koster.

Lees meer:
0 reacties