Kraay jr. onder indruk: "Als je goed bent is het net de dierenwereld"

Hans Kraay junior
Hans Kraay junior Foto: © Pro Shots

Hans Kraay jr. denkt dat Ryan Gravenberch volgende seizoen meekan met de beste spelers van Bayern München. De analist van ESPN is onder de indruk van de middenvelder die dit seizoen bij Ajax speelde.

"Ze spelen heel vaak 4-2-3-1, met twee controleurs", zegt Kraay jr. bij de sportzender. "Dat zijn heel vaak Kimmich en Goretzka. De aanvallende middenvelders zijn Müller, Gnabry en Musiala. Het zijn allemaal hele grote jongens waar hij tegenaan moet knokken, maar hij is gewoon heel erg goed."

Kraay jr. denkt te weten waar de middenvelder komt te staan. "Hij moet komen te spelen op een van de twee controlerende posities. Het lijkt me geen misselijk middenveld als Kimmich en hij in de controle staan. Ze hebben zó veel vertrouwen in hem en hij is zó goed."

"De eerste dagen bij een nieuwe club zijn altijd spannend, maar als je goed bent is het net de dierenwereld. De roofdieren winnen het van iedereen. Als je goed bent, ben je het roofdier en geven ze je alles. Ze gaan binnen een paar dagen voelen en ruiken dat hij verschrikkelijk goed is, dus de achterste vier geven hem de bal gewoon", aldus de analist.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand