Kwakman verwacht Ajacied even niet bij Oranje: "Dat gevoel heb ik"

Kees Kwakman namens ESPN
Kees Kwakman namens ESPN Foto: © Orange Pictures

Kenneth Taylor kende tegen Frankrijk geen lekkere wedstrijd. De middenvelder werd na 33 minuten al naar de kant gehaald door bondscoach Ronald Koeman. Kees Kwakman denkt dat het 'wel effe klaar is' voor Taylor in het Nederlands elftal.

"Dat gevoel heb ik wel, ja", zegt Kwakman bij Voetbalpraat op ESPN. Na acht minuten stond het al 2-0 voor de Fransen. Taylor ging verre van vrijuit, al ligt volgens de analist de schuld niet alleen bij de Ajacied. "Bij die eerste goal ging het voornamelijk over Taylor, maar De Roon liet de bal gewoon onder zijn voet doorlopen. Het was misschien meer hoe Taylor erachteraan ging, dat sprak een beetje in zijn nadeel."

Kenneth Perez vindt het sowieso verbazingwekkend dat de middenvelder van Ajax mocht starten tegen Frankrijk. "Het is natuurlijk al bijzonder dat hij basisspeler moet zijn bij het Nederlands elftal", denkt Perez. "Dat geeft wel aan waar het Nederlands elftal op dit moment aan toe is. Al was de échte regisseur – waar het om draait – er natuurlijk niet", wijst hij op de afwezigheid van Frenkie de Jong.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand