Kwakman ziet Steijn aanvaller 'overslaan': "Blijkbaar reden voor"

Kees Kwakman namens ESPN
Kees Kwakman namens ESPN Foto: © Orange Pictures

Zondag kreeg Amourricho van Axel Dongen tegen AZ een basisplaats op linksbuiten. Kees Kwakman is enigszins verbaasd dat de jeugdspeler mocht beginnen.

De negentienjarige Van Axel Dongen moest voor rust al geblesseerd aan de kant. Kwakman vond het opmerkelijk dat hij zijn basisdebuut mocht maken. "Aan de andere kant ook weer niet omdat hij de laatste wedstrijden inviel als linksbuiten, ook al was het maar voor een paar minuten. Het zou daarom gek zijn als hij weer voor een ander had gekozen", stelt hij na afloop bij ESPN.

Mika Godts was ook een optie geweest voor linksbuiten, maar de jonge Belg mocht niet starten. "Daar is blijkbaar een reden voor. Misschien is Godts niet helemaal fit of niet fit geweest en heeft Van Dongen toen de voorkeur gekregen. Ik vind dat Godts een goede indruk heeft gemaakt in de keren dat we hem hebben gezien en vind dat hij verder is dan Van Dongen", aldus de analist. "Ik heb nog te weinig van Van Dongen gezien om te kunnen zeggen: die kan het niveau wel of niet aan."

Lees meer:
0 reacties