Leuchter duidelijk: "Bij Ajax wordt meer gevoetbald dan bij PSV"

Romée Leuchter
Romée Leuchter Foto: © Pro Shots

Romée Leuchter is gelukkig bij Ajax. De voetbalster stapte over van PSV naar Amsterdam en scoort aan de lopende band. In elf competitieduels heeft ze negen keer het net weten te vinden.

"Het is inderdaad een pikante stap. Maar iedereen in mijn omgeving reageerde heel positief toen ik vertelde dat ik naar Ajax ging. Ook mijn teamgenoten bij PSV, maar natuurlijk vonden die het wel jammer dat ik vertrok. Ik ben blij dat ik de overstap gemaakt heb, omdat ik merk dat het Ajax-voetbal mij beter ligt", vertelt de aanvalster in De Telegraaf.

"Bij Ajax wordt er meer gevoetbald dan bij PSV. Daardoor kom ik beter tot mijn recht", vervolgt Leuchter, die voor het eerst werd opgeroepen voor de Oranje Leeuwinnen. "Hoewel ik mijn debuut niet maakte, was het heel bijzonder om mee te maken. Als ik zo doorga, komt die kans zeker nog een keer voorbij."

Het doel is om ooit bij FC Barcelona te spelen. "Dat is mijn droomclub. Ik ben al van kleins af aan fan. Natuurlijk wil ik ook veelvuldig spelen in het grote Oranje, maar om dat te bereiken moet ik nog aan veel dingen werken. Alles kan altijd beter. Ik ben nog lang niet op mijn best", besluit ze ambitieus.

Lees meer:
0 reacties