Leuchter houdt hoop op titel: "De druk zit er wel op bij FC Twente"

Romée Leuchter in het shirt van Ajax
Romée Leuchter in het shirt van Ajax Foto: © BSR Agency

Komende zaterdag zal duidelijk worden wie er aan de haal gaat met het kampioenschap. FC Twente Vrouwen heeft de beste papieren. De ploeg uit Enschede heeft, met nog één duel te gaan, twee punten voorsprong op achtervolger Ajax Vrouwen.

FC Twente Vrouwen kreeg de afgelopen twee wedstrijden al de kans om de titelstrijd te beslissen, maar verspeelde punten tegen FC Utrecht Vrouwen en Fortuna Sittard Vrouwen. Daardoor houden ze in Amsterdam nog altijd hoop op het kampioenschap. "Alles kan gebeuren in het voetbal. We zullen zien. Wij moeten winnen van ADO en dan hopelijk dat zij (Twente, red.) punten verspelen", zegt Romée Leuchter bij ESPN.

"Moeilijk...", weet de spits. FC Twente Vrouwen neemt het in De Grolsch Veste op tegen laagvlieger Telstar Vrouwen. "Ze hebben het nu al twee keer op rij verpest, dus ik verwacht niet dat ze dat nog voor de derde keer gaan doen. Maar wie weet. De druk zit er wel op bij ze, ze moeten scoren. Dus wellicht dat dat het lastig maakt", zegt Leuchter met enige hoop.

Lees meer:
0 reacties