Lof voor Marc Overmars: "Het is echt knap hoe hij voetbal leest"

Marc Overmars bij zijn presentatie bij Antwerp FC
Marc Overmars bij zijn presentatie bij Antwerp FC Foto: © Orange Pictures

Marc Overmars heeft in een jaar tijd al een goede indruk achtergelaten bij Royal Antwerp FC. Omar Souidi, advocaat van eigenaar Paul Gheysens, zag meteen al de kwaliteiten van de technisch directeur.

"Ik heb in de voorbije maanden regelmatig met Marc Overmars gepraat en ik raakte zwaar onder de indruk van zijn vakkennis", vertelt Souidi aan Het Laatste Nieuws. "Het is echt knap hoe hij voetbal leest. Als je samen met Marc naar een wedstrijd of training kijkt, ziet hij dingen die je zelf niet had gezien. Dat is het kennersoog."

Volgens Souidi heeft Overmars met zijn visie de club binnen no time naar zijn hand gezet. Souidi prijst de visie van Overmars en zag dat hij vol overgave aan de job begon. "Marc heeft met heel veel mensen gepraat, uit alle geledingen van de club. Hij wilde Antwerp echt grondig leren kennen."

Een dik jaar geleden werd Overmars ontslagen bij Ajax na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. Hij ging snel weer aan het werk bij Royal Antwerp. Souidi snapt het wel. "Marc beseft datdhij nog wat voorzichtig moet zijn, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan", vertelt de advocaat en supporter van de club. "Iemand die bij geen enkele Europese topclub zou misstaan. Als Antwerp-supporter kan ik alleen maar hopen dat we nog een paar jaar mogen genieten van zijn expertise."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand