Maaskant tipt Ajax-target bij Feyenoord: "Het is nog niet rond"

Alex Kroes, de technisch directeur van Ajax, en Marijn Beuker, de directeur voetbal, raakten enthousiast door de gesprekken met Francesco Farioli, trainer van OGC Nice. Robert Maaskant noemt bij FC Rijnmond de naam als opvolger van Arne Slot, een opmerkelijke uitspraak van de oud-trainer.

Ik zit in diezelfde grote poule waar iedereen mee komt natuurlijk. Ik heb in het Algemeen Dagblad op een gegeven moment de broertjes Schreuder genoemd. Dat had ik een hele leuke combinatie gevonden, Dick en Alfred. Ze hebben allebei een Feyenoord verleden. De een de tacticus en wat meer de pragmaticus en de andere de wat meer 'fullgas' manier van spelen. Ik denk dat dat heel interessant zou kunnen zijn. Maar die jongen die nu in Frankrijk trainer is, dat zou ook heel interessant kunnen zijn", waarop de tafelgenoten niet weten wie hij bedoelt.

Vervolgens wordt de naam Francesco Farioli wordt genoemd en de vraag of Maaskant hem bedoelde, die op de nominatie staat voor Ajax. Maaskant: "Ja maargoed, dat is nog niet rond. Dus dat ehh...", waarop de anderen moeten lachen. Een opmerkelijke naam die nog niet eerder was gevallen in Rotterdam. "Weet je, ik denk dat het ook echt ligt... Dat wordt de moeilijkheid om Arne op te volgen, als er vier basisspelers vertrekken, dan moet je dus opnieuw gaan puzzelen", besluit Maaskant.

Lees meer:
0 reacties