Maduro ontkent slechte band met Steijn: "Die zullen wel uitkomen"

Hedwiges Maduro
Hedwiges Maduro Foto: © Orange Pictures

Hedwiges Maduro had naar eigen zeggen geen slechte relatie met Maurice Steijn. De oud-hoofdtrainer van Ajax was juist meermaals uiterst kritisch op de assistent. 

Het zou totaal niet boteren tussen Steijn en Maduro, maar de nieuwe hoofdtrainer van Almere City kan zich niet echt vinden in die stelling. "Ik vind het wel meevallen. Ik had geen moeizame relatie met hem", vertelt hij aan NOS. "Hij was kritisch, maar dat is een mening. Ik denk dat heel veel mensen daar een andere mening over hebben. Die meningen zullen op een gegeven moment wel uitkomen."

Na een teleurstellend seizoen keert Maduro dus weer terug naar Almere City. "Het is voor iedereen een moeizaam jaar geweest, maar je moet er ook van leren", stelt de oud-voetballer van Ajax. "Sommige dingen kan ik niet op tv zeggen, maar ik heb enorm veel geleerd. Zeker met betrekking tot hoe het kan zijn op de achtergrond en hoe alles werkt, zoals hoe belangrijk de samenwerking met de technisch directeur is. Dat soort dingen gaat me helpen in de toekomst."

Lees meer:
0 reacties