'Management van Steven Bergwijn stuurt aan op vertrek bij Ajax'

Steven Bergwijn
Steven Bergwijn Foto: © BSR Agency

Het zou zomaar kunnen dat Steven Bergwijn volgend seizoen niet meer voor Ajax speelt. Het management rondom de aanvaller zou hebben gezegd dat hij openstaat voor een overstap.

Clubwatcher John Inan vertelt in de AD Voetbalpodcast meer over het wel en wee bij Ajax en zo wordt ook de vleugelspeler besproken. “Wat ik wel weet is dat Steven Bergwijn een optie is om te verkopen. Hij heeft op dit moment nog een aardige marktwaarde. Een maand geleden heeft zijn management al aangegeven open te staan voor een stap, dan wel sportief naar de Bundesliga of de Premier League, dan wel financieel naar de zandbak."

West Ham United zou onder andere wel oren hebben naar een overname. Ajax zou zo’n twintig miljoen euro willen hebben voor de aanvaller. Wel geeft Inan aan dat er binnen Ajax vervangers zijn. “Daar heb je Mika Godts achter de hand. Ik denk dat Ajax dat wel overweegt. Daarnaast is er natuurlijk een elftal aan veelal buitenlandse spelers gekomen de afgelopen zomer. Die hebben lang niet allemaal voldaan. Die gaan niet allemaal in één keer weg: dat wordt gefaseerd verkopen”, aldus de clubwatcher.

Lees meer:
0 reacties