Martijn Krabbendam: "Ajax heeft meer kwaliteit dan FC Volendam"

Martijn Krabbendam
Martijn Krabbendam Foto: © YouTube

Martijn Krabbendam ziet na afloop dat het goed genoeg was wat Feyenoord op de mat heeft gelegd tegen FC Volendam. Na afloop van het duel liet hij voor de camera van Voetbal International weten dat spelers veel foutieve keuzes maakten. Ook blikte hij vooruit op het duel tegen Ajax, dat zondag alweer op de rol staat.

De journalist van Voetbal International blikt ook vooruit op het duel tegen Ajax van zondag en ziet in dat Feyenoord beter voor de dag moet komen dan tegen FC Volendam. "Voor het gevoel doet dit gelijke spel natuurlijk wel wat richting het duel van zondag. Ik denk dat zondag ook zo'n duel wacht tegen Ajax, dat toch op een andere manier is gaan voetballen en meer kwaliteit heeft dan FC Volendam. Dat wordt een hele moeilijke exercitie zondag. Tegen Utrecht was het goed, nu was het niet goed. Dat sluipt gewoon in een ploeg als je snel een goal scoort, dan win je de wedstrijd eenvoudig."

Ook gooit Krabbendam er ook een metafoor in. "Zo'n midweeks duel op kunstgras in Volendam, is zoiets als een bezoekje aan je schoonfamilie. Je zit er niet altijd op te wachten, maar het moet wel gebeuren. Die spelers denken: 'Zondag Ajax, bekerfinale op komst, we moeten dit klusje ook nog even klaren. Zondag is Feyenoord favoriet tegen Ajax, maar als ze met dezelfde urgentie spelen als tegen FC Volendam dan kan het een moeilijk karwei worden. Ajax is een ploeg die in de problemen zit, houden de ruimtes klein en Feyenoord heeft moeite daar gaten in te schieten. Ajax heeft kwaliteit, met voorin Bergwijn, Godts enzo. Dat is beter dan wat Volendam heeft lopen. Feyenoord zal anders voor de dag moeten komen zondag", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties