Martínez naar Premier League? "Maar of hij fysiek genoeg is?

Lisandro Martinez
Lisandro Martinez Foto: © Pro Shots

Lisandro Martínez staat nadrukkelijk in de belangstelling van Arsenal. De Londense club zou in de Argentijn de gewenste versterking voor in de achterhoede zien. Ondanks de sterke prestaties van Martínez bij Ajax, zijn er toch twijfels over de verdediger.

"Het is interessant dat Arsenal en niet Manchester United op poleposition ligt", zegt Tim Vickery, expert van het Zuid-Amerikaanse voetbaltegenover Sky Sports. "Hij is een uitstekende voetballer met een heerlijk linkerbeen en hij knokt met Nicolas Otamendi om een plek in de Argentijnse ploeg. Maar is hij fysiek genoeg om verdedigend overeind te blijven in de Premier League?"

"Daley Blind ging van Ajax naar Manchester United en dat is niet goed uitgepakt. Hij kan het spel verdelen van achteruit, maar kan hij ook verdedigen? Als Ten Hag hem echt wil, dan is dit het moment. Misschien blijft Manchester United hier wat achterwege en dat zou kunnen betekenen dat ze niet honderd procent zeker zijn", aldus Vickery.

Arsenal zou wel enthousiast zijn over een eventuele transfer van Martínez. De Londense club zou een tweede bod, ter waarde van zo'n 35 miljoen euro, aan het voorbereiden zijn. Ajax zou echter alleen bij een gigantisch bod willen meewerken aan een vertrek van de Argentijn en een bod als dit lijkt niet voldoende voor de Amsterdammers te zijn.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
Ajax -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
Ajax -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
za 3 sep. 2022, 16:30
Eredivisie
Ajax -
-
SC Cambuur -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 AZ 0 0 0
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
Bekijk de hele stand