Matchday | Deze namen moeten Ajax Vrouwen aan de titel helpen

Suzanne Bakker
Suzanne Bakker Foto: © BSR Agency

Ajax Vrouwen speelt zaterdagmiddag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De Amsterdammers gaan op bezoek bij ADO Den Haag Vrouwen en maken nog altijd kans op de landstitel.

Ajax Vrouwen heeft twee punten achterstand op koploper FC Twente Vrouwen, dat in De Grolsch Veste speelt tegen Telstar Vrouwen. Bij winst op ADO kan het vizier van de ploeg van coach Suzanne Bakker op FC Twente Vrouwen. Als de Tukkers punten laten liggen, prolongeert Ajax Vrouwen de titel.

Ajax Vrouwen zal het in Den Haag wel moeten doen zonder topscorer Romée Leuchter. Zij ontbreekt in de wedstrijdselectie. Chasity Grant keert na een blessure wel weer terug in de basisopstelling.

Alle wedstrijden op de slotdag van de Azerion Vrouwen Eredivisie beginnen om 16:30 uur. Het treffen tussen ADO Den Haag Vrouwen en Ajax Vrouwen is in zijn geheel live te zien op ESPN 3. FC Twente Vrouwen - Telstar Vrouwen is te zien op ESPN 2.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk, Kardinaal, Spitse, De Sanders, De Klonia, Yohannes, Noordam, Van Gool, Grant, Tolhoek, T. Hoekstra

Lees meer:
0 reacties