Matthijs De Ligt getrouwd: "Weinig van eigen bruiloft meegekregen"

Annekee Molenaar en Matthijs de Ligt
Annekee Molenaar en Matthijs de Ligt Foto: © Pro Shots

Een week voordat de voorbereiding van Oranje op het EK begon, is Matthijs de Ligt getrouwd met Annekee Molenaar, dochter van oud-international Keje Molenaar. olgens Evert Santegoeds kreeg De Ligt weinig van zijn eigen bruiloft mee, omdat hij zich al snel weer moest melden bij het Nederlands elftal.

Evert Santegoeds Shownieuws op SBS6 had het niet zien aankomen. "Het is goed gelukt om dat geheim te houden. Het is een merkwaardige timing voor een huwelijk. Als je weet dat de ploeg inmiddels naar Duitsland is (Oranje is nog in Nederland, red.) en daar vrijdag dat enorme EK begint… Om dan zo op de valreep nog even te trouwen vind ik echt wel een stunt die niet iemand heeft aan zien komen”.

Volgens Santegoeds waren De Ligt en Molenaar voornemens om eerder dit kalenderjaar al in het huwelijksbootje te stappen, maar daar stak de Champions League-campagne van Bayern een stokje voor. “Het huwelijk zou al plaatsvinden eind mei, maar toen leek het erop dat Bayern München de Champions League-finale zou halen, dus toen is het even uitgesteld.”

Santegoeds viel wel iets op. "Wél merkwaardig is dat de bruidegom weinig van zijn eigen bruiloft heeft meegekregen omdat hij toen het feest begon terug moest naar het trainingskamp. Toen is zij maar met vriendinnen aan de champagne en sushi gegaan", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties