Memphis Depay naar Ajax? "Zie ik op dit moment niet voor me"

Memphis Depay op de training van Oranje
Memphis Depay op de training van Oranje Foto: © BSR Agency

Memphis Depay keert voorlopig niet terug in de Eredivisie. De aanvaller is deze zomer transfervrij op te pikken bij Atlético Madrid en werd gelinkt aan een terugkeer bij PSV.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat Ajax Memphis ook goed zou kunnen gebruiken. "Zeker als Brian Brobbey of Steven Bergwijn vertrekt", aldus het AD. Memphis zelf wil echter nog niks weten van een terugkeer op de Nederlandse velden. "Dat zie ik op dit moment niet voor me", zegt de Oranje-international.

De aanvaller heeft in Nederland logischerwijs wel een voorkeur. "PSV is thuis. Ze doen het goed en zijn makkelijk kampioen geworden. Maar eerlijk gezegd is mijn hoofd nu helemaal niet met een transfer bezig. Ik ben ontzettend gefocust op het EK. Ik heb genoeg mensen in mijn team zitten die wel met een transfer van mij bezig kunnen zijn. Maar voor mij is dat nu niet belangrijk."

"Ik wil het EK winnen. Daarom zijn we hier bij elkaar gekomen. Als we dat niet willen en daar niet alles voor over hebben, dan zijn we hier tijd aan het verspillen", aldus Memphis.

Lees meer:
0 reacties