Metamorfose bij Ajax: "Bank niet zo sterk bezet als gehoopt"

Ajax wordt gehuldigd
Ajax wordt gehuldigd Foto: © Pro Shots

Bij Ajax staat er komende zomer het één en ander te gebeuren qua transfers. Er zullen spelers vertrekken en andere spelers zullen komen. Dat weet ook Johan Inan van het AD.

"We hebben het al eerder gezegd, een aantal spelers vertrekt en dat betekent dat er transfers gaan komen", begint Inan bij de AD Voetbalpodcast. "Je hebt ook gezien dat de bank van Ajax niet zo sterk bezet is als gehoopt misschien. Al denk ik ook dat sommige jongens misschien wel te weinig hebben gespeeld."

Vervolgens trekt hij de vergelijking met PSV. "Ten Hag spreekt niet van bankspelers, maar bij PSV vielen jongens als Bruma en Doan zonder moeite in als het nodig was. Wat dat betreft kunnen Nederlandse trainers wel wat leren van hun Duitse collega’s."

Inan geeft aan dat het ook mogelijk is dat er bij Ajax nog een 'echte' technisch directeur gaat komen. Die positie wordt nu ingevuld door onder andere Klaas-Jan Huntelaar. "Maar in het spel van de onderhandelingen komt veel kijken en ik denk dat iemand met enige ervaring hierin wel gewenst is bij Ajax. Maar Huntelaar loopt niet een snuffelstage hoor. Die is elke dag op de club", aldus Inan.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties